VAPPUBRUNSSI
Vappupäivän brunssikattaukset kello 11.00 ja 13.00.
Alkuun
Vihreitä salaatteja, yrttejä & sitrusvinegrettiä (L,G)
Perunasalaattia & marinoitua punasipulia (L,G)
Tomaatti–mozzarella salaattia & basilikaöljyä (L,G)
Kana-Caesarsalaattia (L,G)
Katkarapuskagenia (L,G)
Savulohimoussea (L,G)
Valkosipulisilakkaa & sinappisilliä (L,G)
Tryffelillä maustettua munakokkelia (L, G)
Parsa-pinaattipiirakkaa (VL)
Karjalanpiirakoita & munavoita (L,G)
Maalaisleipää, patonkia, saaristolaisleipää & yrittituorejuustoa (L)
Lämpimät
Kotimaista paahdettua kirjolohta & kantarellikastiketta (L,G)
Ylikypsää häränposkea & konjakki-BBQ kastiketta (L,G)
Lihapullia, nakkeja & maalaisranskalaisia (L,G)
Rosmariinilla maustettua punajuurta (L,G)
Puikulaperunamuusia (L, G)
Makeaksi lopuksi
Suklaamoussea ja paahdettua valkosuklaata (L,G)
Tuoreita hedelmiä (L,G)
Pikkumunkkeja (V, L)
Karkkibuffet
Kahvi & tee
Kimin wappusimaa
Appelsiini- ja omenamehua